JeugdWIK

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud, en ben je een echte Theo of Thea Theater? Bedenk je graag toneelstukjes, ben je tip top op TIKTOK of ben je gewoon nieuwsgierig of toneelspelen iets voor jou is?

Kom dan eens langs bij JeugdWIK! Onder begeleiding van ervaren WIK-ers samen met andere jonge toneelfans naar hartenlust allerlei onderdelen van theatermaken ontdekken: Bedenken, spelen, improviseren en presenteren!

Ons toneelseizoen bestaat uit 2 blokken.

Blok 1: lesblok oktober – december
We werken aan verschillende spelvormen. Je leert aspecten van improvisatietheater, zoals accepteren en blokkeren, associëren en emoties in spel. Lekker gek doen met een groep, samenwerken, fantaseren en uit proberen.
In dit blok is het mogelijk in te stromen en een (gratis) proefles mee te doen. Het is een warming-up voor het volgende blok.

Blok 2: Lesblok januari – maart
We werken toe naar een eindvoorstelling. In 10 lessen gaan we onze improvisaties omzetten naar een script. Alle vaardigheden die je in het vorige blok geleerd hebt kun je nu toepassen. Heb je het eerste blok gemist? Geen zorgen! Je bent van harte welkom! Je leert gedurende de lessen gewoon mee. Graag ontvangen we je aanmelding wel voor de kerstvakantie, zodat we daar met het schrijven van het script rekening mee kunnen houden.

 

Overzicht lesdagen
De lessen zijn op woensdagavond van 18.30 – 20.15 uur. Informatie over de locatie volgt nog.

  • Blok 1: 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 2 en 9 december

  • Blok 2: 13, 20 en 27 januari, 3, 10 en 17 februari, 3, 10, 17 en 24 maart


Kosten
Voor blok 1 vragen we €35 contributie. Voor blok 2 is dit €50. Bij latere instroming zullen we de contributie naar rato aanpassen.

Enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar Jeugdwik@gmail.com of vul het onderstaande formulier in. 

96680971-413d-414d-b4de-96b0bbbfc919.JPG

Lonneke Bronger

Begeleider

Ik begon met toneelspelen bij Jeugd WIK toen ik 14 was, en dat is inmiddels lang…lang geleden. Ik kreeg er de smaak van het improviseren, spelen, schrijven en regisseren flink te pakken. Na het volgen van cursussen op het gebied van theater, cabaret en improvisatie maakte ik voorstellingen met verschillende groepen. Eerst bij Jeugd WIK, daarna o.a. met Blaffende Honden, en meer recent Bronger en Ponger.
De combinatie van spelen, lol hebben, creatief én jezelf kunnen zijn maakt dat theater nog steeds mijn favoriete bezigheid is. Die hobby en het plezier deel ik graag met jullie.

IMG_1199.jpg

Annet Boels

Begeleider

Als klein meisje deed ik al veel toneelstukjes voor mijn ouders. Mijn vader noemde mij vaak Thea Theater. En nog steeds geniet ik heel erg van toneelspelen. Elke donderdag ga ik naar toneel bij WIK en dat is echt mijn hoogtepunt van de week! Lekker gek doen met elkaar en eens een keer iemand anders spelen vind ik erg leuk! Meld je dus aan, want ik hoop dat toneel ook jouw hoogtepunt van de week gaat worden ;)

Danjewel voor je inschrijving

wp7449858e_05_06.jpg